Välkommen till Kapitel!

Med en passion och vilja att förändra fastighetsbranschen samt utveckla segmentet nyproduktion av bostäder, leder nu Johan Spång Kapitel mot att bli en del av framtidens samhällsbyggande.

När mod:group bildades för 7 år sedan var en av målsättningarna med bolaget att man ville utveckla egna bostäder. Målsättningen var vidare att visa branschen att det går att bygga bostäder med hög kvalitet utan att för den sakens skull erbjuda orimligt dyra bostäder. Kapitel Hem och Fastigheter är sprunget ur mod:group som det naturliga steget för att förverkliga dessa målsättningar. All den kompetens som teamet i mod:group samlat på sig under dessa år finns nu i Kapitels bostäder.

Möt en av våra medarbetare Johan Spång - han har över 10 års erfarenhet av fastighetsbranschen, ett stort intresse för hållbara bostäder och en stark vilja att skapa kvalitativa hem till rimliga priser.

 Vad är unikt med Kapitel?

— Kapitel står för något helt nytt på den svenska bostadsmarknaden. Med en utvecklad digitaliserad process och angreppssätt i samtliga steg genom såväl design som produktion och kundresa skapas förutsättningar för en effektiv produktion och kommunikation, utrymme för höjda boendekvaliteter samt säkra produktionstider och därmed inflyttningstider.

 Vad gör ni just nu?

— Vi planerar för fullt vårt första Kapitel, Terrassen i Steninge Slottsby. Vi skall uppföra 16 välplanerade radhus mot huvudgatan i det som kallas Tun 8 i den nya stadsdelen Steninge Slottsby. Projektet kommer lanseras inom kort och inflyttning sker hösten 2022.

Vi ser fram emot att skriva kommande Kapitel tillsammans med Johan.

Föregående
Föregående

Lansering av Terrassen

Nästa
Nästa

Pressmeddelande