Långsiktigt engagemang - LÄRA

Att flytta till och bo i en bostadsrättsförening är ett härligt steg. Möjligheterna till långsiktig utveckling och samarbete tillsammans med sina grannar är kärnan. Vi tycker att det är viktigt att hjälpa till i den resan och vad vi menar med långsiktigt engagemang i bostadsrättsföreningen. Vi vill att föreningens medlemmar ska bli proffs på att ta hand om sina fantastiska hus och varandra.

För att säkerställa allt ovan så lanserar vi, i samband med inflyttningen i projektet BRF Terassen, det vi kallar LÄRA.

LÄRA är ett avtal med utvecklaren och entreprenören som ger BRF Terrassen och dess medlemmar hjälp under de första 5 åren. Styrelsen erbjuds inledningsvis utbildning i hur det är att driva ekonomisk förening. Utöver detta får föreningen också löpande rådgivning samt kompetens i, för några av de boende, nya frågor. Vi skapar också en trygghet i att de själva kan optimera föreningens omkostnader och avtal genom ett årligt betydande driftkostnadsbidrag.

Det brukar vara många frågor den första tiden efter inflyttning men oavsett så finns stödet i LÄRA under de första fem åren för att ge er bästa möjliga förutsättningar. Och målbilden är ju självklart att ni skall förbli nöjda medlemmar, i vackra hus med en stabil ekonomi och tekniskt väl optimerade hus.

Föregående
Föregående

Tack för en trevlig stomvisning!

Nästa
Nästa

Stomvisning 22/10