Ansvar för ditt, och vårt, nästa Kapitel

I BRF Terrassen vill vi på Kapitel förse bostäderna med material av hög kvalitet som också kan åldras värdigt med tiden. Vi har självklart golv som går att slipa om efter år av slitage. Utrustning i kök kan enkelt uppgraderas utan att det påverkas köket i övrigt. Dörrar och fönster beställs från marknadens ledande tillverkare och håller högsta kvalitet. Det innebär att kyla och tjuvar hålls ute och att det blir lugnt och tyst inne.

Även i materialvalen för de komponenter som inte syns för dig som kund har vi höga krav på våra leverantörer, detta för att både nå ett så lågt ekologiskt fotavtryck som möjligt och för att vi skall känna stolthet över det vi lämnar efter oss.

Våra stommar och bjälklag är tillverkade av marknadens kanske mest miljövänliga produkt, Masonite Beams. Masonite Beams är en resurssnål produkt som innebär att upp till 80% av trädets volym nyttjas. Balkarnas I-profil gör att köldbryggorna minimeras och att mindre råmaterial behöver användas. Detta leder till lägre energikostnader och därigenom lägre boendekostnad. Dessutom tillverkas livmaterialet av sågverkens biprodukter. På så sätt utnyttjas naturens resurser mycket effektivt.

Vi projekterar i 3D och har tillsammans med fabriken utvecklat möjligheten att konstruera produktionshandlingar som går direkt till fabrik. I ett nära samarbete med fabriken kan vi på detta vis korta ned tiden för produktion på plats.

Inne i lägenheterna har vi fokuserat på att materialen som vi projekterar fram och installerar både tillgodoser dagens höga kvalitetskrav samtidigt som de har en tidlös design och tilltalar den stilmedvetna och moderna människan.

Att ha heltäckningsmatta blir alltmer populärt och tillsammans med bl.a. braskamin och bänkskiva har vi fångat upp kundernas viktigaste och mest önskade tillval.

Vi tar ansvar för ditt, och vårt, nästa Kapitel.

Föregående
Föregående

Visning 30/4

Nästa
Nästa

VR visning av husen 26/2